DOMŮ

OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)

SKOPOVÉ MASO

  • Druhy skopového masa
  • Skopový guláš
  • Skopový valašský guláš
  • Skopové s marijánkovou omáčkou
  • Skopový kebab z mletého masa
  • Ljulja - kavkazký kebab
  • Šašlik na jehle NOVÉ
  • Skopové plátky restované na pánvi
  • Marinované skopové steaky se zeleninou
  • Indická skopová kýta
    JEHNĚČÍ MASO
  • Řecké jachni
  • Jehněčí pečené s nádivkou
  • Jehňátko pečené s velikonoční hlavičkou
  • Jehněčí na kokosu dle P. Novotného
  • Jehněčí na kokosu dle N. Konvalinkové
  • Jehněčí hřbet s kokosovými hruškami
  • Pečené jehněčí kotlety
  • Smažené jehněčí kotlety dle Nigelly
  • Grilovaný jehněčí hřbet dle Nigelly
  • Španělské grilované jehněčí
  • Grilované jehněčí s hořčicovou omáčkou
  • Kafta bisavyen - arabské mleté jehněčí
  • Jehněčí klobásky z Podolí
  • Jehněčí na spoustě česneku
  • Mcvadi - gruzínské jehněčí
  • Indické jemné jehněčí kari
    KŮZLEČÍ MASO
  • Kůzlečí řízečky na mléce
  • Nadívaný kůzlečí bok
  • Kůzle pečené s velikonoční hlavičkou
    nahoru

    Kliknutí na obrázek vrací na
    hlavní obsahDadalovy kuchařky< br>
    odkaz na obsah

    Aktualizace: 8. února 2011