DOMŮ
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
SKOPOVÉ MASO
Druhy skopového masa
Skopový guláš
Skopový valašský guláš
Skopové s marijánkovou omáčkou
Skopový kebab z mletého masa
Ljulja - kavkazký kebab
Šašlik na jehle
NOVÉ
Skopové plátky restované na pánvi
Marinované skopové steaky se zeleninou
Indická skopová kýta
JEHNĚČÍ MASO
Řecké jachni
Jehněčí pečené s nádivkou
Jehňátko pečené s velikonoční hlavičkou
Jehněčí na kokosu dle P. Novotného
Jehněčí na kokosu dle N. Konvalinkové
Jehněčí hřbet s kokosovými hruškami
Pečené jehněčí kotlety
Smažené jehněčí kotlety dle Nigelly
Grilovaný jehněčí hřbet dle Nigelly
Španělské grilované jehněčí
Grilované jehněčí s hořčicovou omáčkou
Kafta bisavyen - arabské mleté jehněčí
Jehněčí klobásky z Podolí
Jehněčí na spoustě česneku
Mcvadi - gruzínské jehněčí
Indické jemné jehněčí kari
KŮZLEČÍ MASO
Kůzlečí řízečky na mléce
Nadívaný kůzlečí bok
Kůzle pečené s velikonoční hlavičkou
nahoru
Kliknutí na obrázek vrací na
hlavní obsahDadalovy kuchařky<
br>
Aktualizace: 8. února 2011