Broskev plněná kuřecí majonézou

DADALOVA KUCHAŘKA - sbírka receptů pro všední den i svátek z celého světa

SLOVNÍK - A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | X | Y | V | Z
LEXIKON - A | B | C | D | E | F | G | H | CH | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | X | Y | Z |

ÚVODNÍ STÁNKA > VAŘÍME VE ŠKOLE > Broskev plněná kuřecí majonézou
 

Broskev plněná kuřecí majonézou

Suroviny na 5 porcí:

  • 5 půlek kompotovaných broskví
  • 150 g kuřecí majonézy
  • ½ citrónu
  • 50 g šlehačky
  • 10 loupaných mandlí
  • Kuřecí majonéza:

  • 150 g pečeného nebo vařeného kuřecího masa
  • 150 g majonézy
  • 100 g sterilovaného celeru
  • 50 g sterilovaných okurek
  • citrónová šťáva
  • sůl, cukr

Postup:

Půlky okapaných kompotovaných broskví naplníme kuřecí majonézou. Na majonézu nastříkáme sáčkem s ozdobnou trubičkou šlehačku a ozdobíme dílkem oloupaného citrónu a oloupanými mandlemi.




** ** **