DOMŮ
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
VNITŘNOSTI A DROBY
DRŮBEŽÍ VNITŘNOSTI
Maďarská restovaná husí játra
Husí játra podle Floyda na šumivém víně
Chudákova husa
Ďáblové na koňském hřbetě"
Čerkeský šašlik s játry
Švestkový šašlik s játry
Drůbeží játra "monte negro"Drůbeží játra s granátovým jablkemDrůbeží játra s hruškami
Drůbeží játra v chilli omáčce
Jemná pomazánka z drůbežích jater
Kuřecí srdíčka na spoustě koření
Husí drůbky po arménsky
Čínské dušené drůbeží žaludky
Kaviár po židovsku z jater
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
Dušená přírodní játra
Staročeská hradecká jehla z jater
Játrová paštika s vejci - pomazánka NOVÉ
Pečeňova tortaVařený uzený jazyk
HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
Hovězí jazyk v černé omáčceHovězí jazyk s polskou omáčkou
nahoru
Kliknuti na obrázek vrací na
hlavní obsah DADALOVY kuchařky
Aktualizace: 17. března 2011