DOMŮ
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty
ZVĚŘINA
O prospěšnosti a významu zvěřiny
Příprava zvěřiny pro kuchyňské využití
Nakládání zvěřiny - mořidla (3)
SRNEC A JELEN
Srnčí kýta v červeném víně
Pochoutka ze zvěřiny s houbami
Jelení hřbet s kaštany
NOVÉ
Jelení medailonky s šípkovou omáčkou
Jelení plátky na žampionech
Bifteky ze srnčího masa
Myslivecké jelení ragú
Srnčí paštika
DIVOČÁK
Kančí ragů se zeleninou a vínem
NOVÉ
Divočák na pivě a zelí
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Kančí hřbet s ořechovou omáčkou
Kančí medailonky se smaženými rajčaty
Kančí roláda
Ainsleyho kančí karbanátky
Divoké sele na smetaně de Pomiana
ZAJÍCZaječí hřbet a pepřo-brusinkovou omáčkou
Hasenpfeffer - dušený zajíc
Zaječí zadek dle de Pomiana
Zaječí paštika de Pomiana
BAŽANT, PERLIČKAPečený bažant na mandarinkách
Bažantí prsa s madeirovou omáčkou
Perlička pečená s 30-ti stroužky česneku
Kliknuti na obrázek vrací nanahoru
hlavní obsah DADALOVY kuchařky
Aktualizováno: 17. listopadu 2010