DOMŮ

  OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty

ZVĚŘINA

  • O prospěšnosti a významu zvěřiny
  • Příprava zvěřiny pro kuchyňské využití
  • Nakládání zvěřiny - mořidla (3)
    SRNEC A JELEN
  • Srnčí kýta v červeném víně
  • Pochoutka ze zvěřiny s houbami
  • Jelení hřbet s kaštany NOVÉ
  • Jelení medailonky s šípkovou omáčkou
  • Jelení plátky na žampionech
  • Bifteky ze srnčího masa
  • Myslivecké jelení ragú
  • Srnčí paštika
    DIVOČÁK
  • Kančí ragů se zeleninou a vínem NOVÉ
  • Divočák na pivě a zelí
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou
  • Kančí hřbet s ořechovou omáčkou
  • Kančí medailonky se smaženými rajčaty
  • Kančí roláda
  • Ainsleyho kančí karbanátky
  • Divoké sele na smetaně de Pomiana
    ZAJÍC
  • Zaječí hřbet a pepřo-brusinkovou omáčkou
  • Hasenpfeffer - dušený zajíc
  • Zaječí zadek dle de Pomiana
  • Zaječí paštika de Pomiana
    BAŽANT, PERLIČKA
  • Pečený bažant na mandarinkách
  • Bažantí prsa s madeirovou omáčkou
  • Perlička pečená s 30-ti stroužky česneku

    Kliknuti na obrázek vrací nanahoru
    hlavní obsah DADALOVY kuchařky
    odkaz na obsah

    Aktualizováno: 17. listopadu 2010
    [CNW:Counter]