Špagety s mletým masem a rajčaty
("Prima varečka" TV Prima, leden 2001)
Suroviny: 250 g špaget
Na omáčku:200 g mletého masa2 rajčata, oloupaná a na kostičky1 zelená paprika, na kostičky1 cibule, na půl kolečka3 stroužky česneku, na plátkykečuporegáno, čerstvé nebo usušené a drcenésůlpepřolivový olej
Postup přípravy:Uvaříme špagety "al dente"(to znamená, že na průřezu právě uvařených špaget máme uprostřed ještě malou bílou skvrnku a na skus jsou ještě tuhé, zkrátka nerozvařené). Na pánev s olejem, přidáme mleté maso, orestujeme, přidáme rajčata a papriku, přimícháme kečup s česnekem a přidáme oregáno.Zalijeme troškou vody a podusíme pod pokličkou.Na hotovou směs vložíme uvařené, scezené špagety a podáváme.
ZPĚT do kapitolyHOME