Telecí závitky plněné fazolemi
("Prima vařečka", TV Prima, duben 2001)

Suroviny:
  • 600 g telecí kýty
  • 100 g fazolek zelených čerstvých
  • 120 g nakrájených cibulek
  • 300 g čočky
  • 200 g sójových výhonků
  • sůl a pepř
  • 4 stroužky česneku
  • bazalka
  • olej
  • 2 lžíce balsamikového octa

  • Přílohy: brambory, pečivo

    Postup přípravy:
    Telecí maso nakrájíme na plátky a rozklepeme, okořeníme solí a pepřem. Na plátky masa vložíme fazolky a zarolujeme, spojíme párátkem. Opečeme a krátce podusíme společně s balsamikovým octem. Na oleji opečeme na půlky krájené cibulky, přidáme sójové klíčky, česnek a předem uvařenou čočku. Celé provoníme bazalkou a prohřejeme a můžeme podávat.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]