Španělská rybí paela
("Prima vařečka, TV Prima, 4 porce, srpen 2000, španělská kuchyně)
Suroviny:200 g mořských plodů225 g mořské tresky225 g mořské štikyolivový olej1 cibule3 stroužky česneku1 červená paprika4 rajčata225 g rýže450 ml rybího vývaru150 ml bílého vína75 g hrášku (může být sterilovaný)šafránsůl, pepřpetrželka citrón
Postup přípravy:Na pánvi orestujeme na oleji mořské plody s česnekem a cibulkou.Přidáme papriku, zalijeme bílým vínem, vývarem a podusíme.Ke konci dušení přidáme kousky nakrájených ryb (vyžadují jen krátkou dobu), sůl, pepř, petrželku a citrónovou šťávu a provaříme.Přidáme rýži (částečně ji můžeme předvařit), rajčata, šafrán a dochutíme.
ZPĚT do kapitolyHOME
![[CNW:Counter]](http://counter.cnw.cz/invisible.cgi?juracermak&on)