Kuřecí půlky se zelným salátem
("Prima vařečka",TV Prima, červen 2001)
Suroviny:2 větší kuřata5 - 6 lžíc grilovacího koření2 stroužky česnekuolej
Na salát:200 g mrkve, na malé kostičky500 g bílého hlávkového zelí, na nudličky1 cibuli, jemně nakrájenou150 g majonézysůl a drcený černý pepř
Postup přípravy:
Vykostěné kuře, rozpůlíme, okořeníme grilovacím kořením, přidáme lisovaný česnek olej a promícháme.Necháme odležet, nejlépe přes noc.Pak maso opečeme na grilu a podáváme se zeleninovým salátem.
Zeleninový salát připravíme - smícháním mrkve, zelí a cibule s majonézou, pak dochutíme solí a drceným barevným pepřem. Dobře promícháme a necháme odležet.
ZPĚT do kapitoly
HOME