Suroviny: Na přípravu věnce z kynutého těsta:1 kostka kvasnic (42 g)50 g cukru125 ml vlažného mléka125 g změklého másla1 lžíce vanilkového cukrušpetka soli4 vajíčka350 g polohrubé mouky
Na náplň pro broskvový savarin:750 g broskví125 ml šlehačky250 ml šťávy z broskvíšťáva z jednoho citrónu2 odlivky meruňkového likéru1 lžice vaječného likéru1 lžíce sekaných pistácií | Na náplň pro brusinkový savarin:100 g cukrupo 125 ml madeiry a vody200 g meruňové marmelády1/2 vanilkového lusku1 lžička cukru125 ml šlehačky400 g brusinkového kompotu. Na náplň pro pomerančový savarin:6 pomerančů125 ml šlehačky5 lžic pomerančového likéru (cointreau)šťáva z jednoho citrónu6 lžic bílého rumu75 g cukru125 ml vody200 g pomerančové marmelády25 g tabulkové čokolády |