Bramborový salát s krabím masem
("Prima vařečka", TV Prima, prosinec 1999)
Suroviny:750 g vařených brambor150 g prorostlé slaniny1 - 2 lžíce rostlinného tuku2 velké cibule nakrájené nadrobno200 g čerstvého krabího masa (nebo zmrazené krabí tyčinky) sůl a pepř
Na zálivku:2 lžíce olivového oleje4 lžíce červeného vinného octa2 lžíce nakrájené petrželkysůl
Postup přípravy:
Brambory uvaříme, oloupeme a necháme vychladnout. Na tuku vyškvaříme slaninu, přidáme cibuli a osmahneme do sklovita.
Příprava zálivky:
Zálivku připravíme smícháním oleje, octa a petrželky. Hotovou zálivku vmícháme do vyškvařené slaniny s cibulí, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme krabí maso a vmícháme do brambor nakrájených na půlměsíčky. Podáváme.
ZPĚT do kapitolyHOME
![[CNW:Counter]](http://counter.cnw.cz/invisible.cgi?juracermak&on)