Royal - těstovinový salát se šunkou a žampiony
(Jiří Faltys - šefkuchař, Hotel Adria, Praha)
Suroviny300 g vařených těstovin40 g šunky40 g čerstvé papriky40 g sterilovaných žampiónů40 g zmrazené zeleniny1 ks hlávkového salátuolivový olejsůl a pepř
Postup přípravy:Vařené těstoviny opláchneme studenou vodou, necháme okapat a smícháme se šunkou nakrájenou na kostičky.Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, rozčtvrcené hlavičky žampiónů a mrazenou směs zeleniny, kterou před tím propláchneme studenou vodou.Směs zakapeme olivovým olejem, podle chuti osolíme a opepříme.Vše dáme na mísu a ozdobíme hlávkovým salátem.K dochucení lze použít různé salátové zálivky, jogurt nebo majonézu
ZPĚT do kapitolyHOME