Royal - těstovinový salát se šunkou a žampiony
(Jiří Faltys - šefkuchař, Hotel Adria, Praha)

Suroviny
  • 300 g vařených těstovin
  • 40 g šunky
  • 40 g čerstvé papriky
  • 40 g sterilovaných žampiónů
  • 40 g zmrazené zeleniny
  • 1 ks hlávkového salátu
  • olivový olej
  • sůl a pepř


  • Postup přípravy:
  • Vařené těstoviny opláchneme studenou vodou, necháme okapat a smícháme se šunkou nakrájenou na kostičky.
  • Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, rozčtvrcené hlavičky žampiónů a mrazenou směs zeleniny, kterou před tím propláchneme studenou vodou.
  • Směs zakapeme olivovým olejem, podle chuti osolíme a opepříme.
  • Vše dáme na mísu a ozdobíme hlávkovým salátem.
  • K dochucení lze použít různé salátové zálivky, jogurt nebo majonézu

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]