Salát z konzervovaného tuňáka
(Prima vařečka, TV Prima, říjen 2000)

Suroviny
  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • majóneza
  • cibule
  • 1 ledový salát
  • rajče
  • vejce
  • 1 větší uvařená brambora
  • zelené a černé olivy
  • sůl
  • oregáno
  • cukr
  • vinný ocet
  • olivový olej

  • Postup přípravy:
    Z konzervy vylijeme všechnu tekutinu. Tuňáka ve větší misce promícháme s majonézou, dochutíme solí, cukrem, octem, a olivovým olejem - až vznikne kaše. Do hlubší misky upravíme listy ledového salátu, přidáme na kostičky nakrájená vejce a vařené brambory. Na salát položíme nakrájené rajče, posypeme oregánem a přidáme směs z tuňákem.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]