Tulácké kuře v alobalu
(Převzato od Michala Mládka: Grilování a Barbecue pro všechny, severoamerická kuchyně)
Suroviny pro 1 porci:2 plátky anglické slaniny1 kuřecí prsíčko1 - nebo víc brambor (dle velikosti), nakrájené na plátkymrkev nakrájenou na plátky cibuli nakrájenou na plátky ořech másladalší ingredience dle libosti: houby, zelená paprika, feferonky aj.koření dle chuti a bohatosti spižírny
Příloha: chléb
Postup přípravy:Na čtverec alobalu položíme suroviny v tomto pořadí: slanina, kuře, brambory, mrkev, cibuli, a pak ostatní ingredience dle libosti a nakonec máslo a koření.Pokud máme hosty, můžeme to pojednat jako samoobsluhu, ať si nakonec každý uchystá na co má chuť.Balíčky dobře uzavřeme a grilujeme za mírné teploty až se nafouknou a maso je hotové.Kuře nepotřebuje moc času, jen tak 20 až 30 minut.
ZPĚT do kapitolyHOME