Tulácké kuře v alobalu
(Převzato od Michala Mládka: Grilování a Barbecue pro všechny, severoamerická kuchyně)

Suroviny pro 1 porci:
  • 2 plátky anglické slaniny
  • 1 kuřecí prsíčko
  • 1 - nebo víc brambor (dle velikosti), nakrájené na plátky
  • mrkev nakrájenou na plátky
  • cibuli nakrájenou na plátky
  • ořech másla
  • další ingredience dle libosti: houby, zelená paprika, feferonky aj.
  • koření dle chuti a bohatosti spižírny
    Příloha: chléb

    Postup přípravy:
  • Na čtverec alobalu položíme suroviny v tomto pořadí: slanina, kuře, brambory, mrkev, cibuli, a pak ostatní ingredience dle libosti a nakonec máslo a koření.
  • Pokud máme hosty, můžeme to pojednat jako samoobsluhu, ať si nakonec každý uchystá na co má chuť.
  • Balíčky dobře uzavřeme a grilujeme za mírné teploty až se nafouknou a maso je hotové.
  • Kuře nepotřebuje moc času, jen tak 20 až 30 minut.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]