Paela z kuřecích prsíček z Malorky
("Prima vařečka, TV Prima, srpen 2000)

Suroviny pro 4 porce:
  • 4 kuřecí stehýnka
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 115 g uzeného masa
  • 225 g rýže
  • 600 ml kuřecího vývaru
  • 4 rajčata
  • 115 g hrášku
  • sůl, pepř

  • Příloha: pečivo

    Postup přípravy:
  • Kuřecí maso rozdělíme na 8 dílů (kuře rozsekáme i s kostmi nebo je vykostíme a zbavíme kůže.
  • Orestujeme na oleji po obou stranách, pak přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme, dodáme uzené maso, rýži a zalijeme vývarem.
  • Osolíme opepříme a vaříme asi 15 minut, pak přidáme rajčata, hrášek a ještě povaříme 10 - 15 minut.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]