Kuřecí půlky se zelným salátem
("Prima vařečka",TV Prima, červen 2001)

Suroviny:
  • 2 větší kuřata
  • 5 - 6 lžíc grilovacího koření
  • 2 stroužky česneku
  • olej
    Na salát:
  • 200 g mrkve, na malé kostičky
  • 500 g bílého hlávkového zelí, na nudličky
  • 1 cibuli, jemně nakrájenou
  • 150 g majonézy
  • sůl a drcený černý pepř
    Postup přípravy:
    Vykostěné kuře, rozpůlíme, okořeníme grilovacím kořením, přidáme lisovaný česnek olej a promícháme.
  • Necháme odležet, nejlépe přes noc.
  • Pak maso opečeme na grilu a podáváme se zeleninovým salátem.
    Zeleninový salát připravíme - smícháním mrkve, zelí a cibule s majonézou, pak dochutíme solí a drceným barevným pepřem. Dobře promícháme a necháme odležet.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]