Toast andaluského rybáře
(Prima vařečka, TV Prima, červen 2001 )

Suroviny:
  • 1 balíček měkkého tvarohu
  • 1 krabička olejovek
  • 2 vejce
  • 1 středně velká červená cibule
  • 1 lžíce másla
  • 1/2 lžičky pálivé papriky
  • sůl a pepř
  • šťáva z poloviny citrónu
  • pažitka


  • Postup přípravy:
  • Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané rybičky s olejem.
  • Dochutíme jemně nakrájenou cibulkou, solí, pepřem, přidáme mletou papriku a důkladně rozšleháme.
  • Vejce uvaříme natvrdo nakrájíme nadrobno, vmícháme do pomazánky, ochutíme citrónovou šťávou a posypeme sekanou pažitkou.
  • Ještě jednou zamícháme a natíráme na opečené plátky veky nebo chleba.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]