Tatarák a biftek z brambor

Tatarák z brambor bez masa
("My rádi jíme", pořad TV Nova, recept uvedla J. Molavcová, 1999)
Suroviny:
  • 500 g vařených brambor
  • 4 žloutky
  • sójová omáčka
  • cibule
  • 4 naložené okurky
  • sůl a pepř
  • kmín
  • olej

  • Postup přípravy:
    Všechny suroviny smícháme a podáváme na topinkách s česnekem.

    Nepravý biftek z brambor
    ("Prima vařečka", TV Prima, srpen 2000)
    Suroviny:
  • 400g vařených brambor
  • 1 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • kečup
  • pálivá a sladká paprika
  • sůl a pepř
  • 8 plátků chleba na topinky
  • olej

  • Postup přípravy:
    Brambory uvaříme, nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, papriky, sůl a pepř. Nakonec přidáme kečup a vše promícháme. Podáváme na topinkách.
    nahoru
    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]